Árlista - izomegeszseg.hu

Tartalomhoz ugrás
Árjegyzék
(érvényes: 2019. január 1-től)
   
Bejelentkezés:
+ 36 20 / 418 - 9545
Bejelentkezés:
+ 36 20 / 418 - 9545

Házirend
Időpontfoglalás
- aki rendszeresen jár kezelésre, három-négy időpontot előre ajánlott egyeztetni.
- foglaláskor az időbeosztásnak megfelelően előtérbe helyezem a normál tarifájú idősávot. Csak külön kérésre - vagy ha a normál idősávban elfogytak a helyek -, írjuk a foglalást a kiemelt idősávba.
- SOS kezelést csak a kiemelt idősávba, az aszerinti tarifa szerint tudok beilleszteni.
- amennyiben az én hibámból kell időpontot áthelyezni normál tarifájú idősávból kiemelt idősávba, természetesen a normál tarifa fizetendő.
- kezelés közben a telefont nem tudom felvenni. Amennyiben hívószám-kijelzéssel hívott, elegendő egy hívás, amint tudom napon belül visszahívom és egyeztetünk időpontot.
Az erőszakos (egy órán belüli többszöri hívásokat) a visszahívási sorrend legvégére sorolom.
Időpont lemondás, módosítás
- időpontot lemondani, módosítani a kezelés előtti 36 órát megelőzően lehet.
- ha valaki nem jön el kezelésre, és nem szól előre, a következő alkalommal köteles kifizetni az elmaradt kezelés árát is.
- aki állapotfelmérésen, első kezelésen, hosszú távú kezelés bármelyik időpontján lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban időpontot adni csak abban az esetben, ha az elmaradt kezelésének díját és a következő kezelés díját is átutalással előre rendezi.
Érkezés
- mindig érkezzen pontosan, és legalább 5 perccel a kezelés kezdete előtt, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik.
- ha elkésik, az Ön kezelésének idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú kezelés ára fizetendő.
Ellenjavallatok
- lázasan, náthásan, fertőző betegséggel kérem ne jöjjön: az Ön állapotán súlyosbíthat a kezelés, az én és környezetem egészségét pedig veszélyezteti. Értesítsen betegségéről és módosítunk a foglalt időponton.
Nyilatkozat
- első kezelés előtt köteles kitölteni egy formanyomtatvány, melyben nyilatkozik egészségi állapotáról, korábbi betegségeiről, műtétjeiről, állandóan szedett gyógyszereiről. Később, ha egészségi állapotában változás történik, arról köteles tájékoztatni kezelés előtt.
A formanyomtatvány kitöltésével és aláírásával tudomásul veszi és elfogadja személyes adatainak kezelését (a GDPR rendelet szerint).
Parkolás
- a szalon szolárium felőli bejáratánál mindig rendelkezésre áll megfelelő számú ingyenes parkolóhely. Kérem elsősorban ezek igénybevételét!
Fizetés
- az igénybe vett szolgáltatás ellenértékét lehetősége van készpénzben, kártyával, SZÉP-kártyával (szabadidő zseb) is kiegyenlíteni.

Vissza a tartalomhoz