Etikett - izomegeszseg.hu

Tartalomhoz ugrás
Etikett

Kedves Vendégeim!
Egyes szabályokat fontos ismerni, és ajánlatos betartani, hogy ne  kerüljünk kellemetlen helyzetbe.              Az alábbiakban segíteni szeretnénk Önöknek ezek megismerésében.
          

Erotikus és szexuális jellegű masszázst NEM vállalok! Fizikai, verbális, nonverbális, illetve szexuális jellegű fenyegetettség esetén azonnali távozásra szólítom fel az illetőt! Az eset súlyosságától függően ez rendőrségi feljelentést vonhat maga után! (beleértve a telefonos megkeresésen történő zaklatást is)

          
Bejelentkezéssel, idõpontfoglalással kapcsolatos tudnivalók:
Amennyiben ajándékutalványt szeretne  felhasználni, ellenőrizze annak érvényességét és a  bejelentkezéskor jelezze ezt.
Ha valamilyen egészségügyi problémája van, feltétlenül jelezze már a bejelentkezéskor, mert elképzelhető, hogy az Ön által választott kezelés nem ajánlott az Ön egészsége érdekében. (masszázs ellenjavallatai, kinesiotape ellenjavallatai)
Amennyiben telefonhívásakor nem tudom felvenni a telefont, és Ön engedélyezte a számkijelzést, minden esetben visszahívom. Kérem, várakozzon türelemmel! Kezelések alatt nem áll módomban hívást fogadni, kezdeményezni.

          
Időpont lemondása:
Ha valamilyen okból kifolyólag nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban, kérem értesítsen minél előbb. Legalább 36 órával a foglalást megelőzően illik bejelenteni a lemondást, nagyobb értékű kezelések (6 000 Ft felett) esetében 48 óra az elfogadott, hogy elegendő idő legyen az időpont újra értékesítésére, hiszen lehet, hogy valakinek éppen arra az alkalomra lenne szüksége egészségének visszaállítása, fenntartása érdekében.
Természetesen lehetőség van a foglalási időpont módosítására is.
Amennyiben Ön először jelentkezik be hozzám, és nem áll módjában a megbeszélt időpontban megjelenni, és lemondását nem teszi meg időben, a továbbiakban nem áll módomban Önt fogadni, másik időpontot nem adok ki.

Érkezés, első kezelés:
Mindig érkezzen pontosan, és legalább 5 perccel a kezelés  kezdete elõtt, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik.
Ha elkésik, az Ön  kezelésének idejébõl lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének  is pontosan kell elkezdődnie. Ebben az esetben is az eredetileg foglalt hosszúságú, fajtájú masszázs ára fizetendő.
Amennyiben Ön az első alkalommal jár nálam, bátran kérdezzen, ha valamiben nem biztos, készségesen segítek.

          
Étkezés és ivás a kezelések előtt:
A kezelést megelőző legalább egy órában már ne egyen és  igyon. A kezelés előtt 2 órával, és a kezelés után, azonban érdemes több  folyadékot fogyasztania, mivel ilyenkor az anyagcsere felgyorsul, és a  méregtelenítés könnyebb a test számára.

Egyedi igények:
A legtöbb kezelés az Ön kívánsága szerint módosítható. Bátran jelezze, ha kívánsága vagy valamivel problémája van - pl. túl sok a fény, túl hideg van, túl meleg van, stb. -, készséggel fogok  segíteni, hogy Ön jól érezze magát. Jelezze akár többször is, hogy milyen erősségű masszázst szeretne, hogy hol masszírozzam erõteljesebben, hol kevésbé, illetve hol egyáltalán ne. Ha kérdése van, tegye fel.

          
A kezelés vége:
Kérem, jelezze, amennyiben a kezelés ellenértékéről számlát kér. Amennyiben nincs szüksége számlára, kérem, a kapott nyugtát távozásig őrizze meg, és egy esetleges hatósági ellenőrzéskor a hivatalos szerveknek mutassa be. A "köszönöm, nem kérek nyugtát" kéréseket nem áll módomban teljesíteni.
Vissza a tartalomhoz